Prima pagina

2014-02-25

MACROU CU ȚAȚIKI

Rețete culinare pe înțeles

Rețete de aperitive - gustări

sosul-tatiki
Sosul Țațiki
• 4 felii de pâine neagră, prăjite  • 2 fileuri de macrou marinat sau în ulei  • un castravete proaspăt  • 2-3 castraveți murați  • 1 pahar mic cu iaurt simplu  • câţiva mieji de nucă  • o legătură de mărar  • 2-3 căței de usturoi  • sare și piper  • frunze de salată (opţional)
  • Sosul ȚațikiSe amestecă bine castraveţii muraţi, tăiaţi foarte mărunt, cu iaurtul, nuca sfărâmată mărunt, mărarul tocat mărunt, usturoiul  pisat, sarea şi piperul.
  • Pe feliile de pâine se aşează un strat de sos, o frunză de salată, macrou şi deasupra rondele de castravete proaspăt, pudrat cu sare şi piper.
  • Macrou cu Țațiki se poate servi și ca aperitiv, dar și ca fel principal la cină.

O bucătărie bună și un vin bun fac Raiul pe Pământ !

Ai putea să mai încerci și alte rețete de aperitive - gustări:

4 comentarii:

Vizitele voastre mă bucură, părerile voastre mă interesează. Vă mulțumesc !