2014-02-21

APERITIVE- GUSTĂRI (3)

Rețete culinare pe înțeles

Retete de aperitive

sandviciuri-6
Sandviciuri - 6
A trecut și masa de Crăciun..., a trecut și cea de Revelion... S-au dus, de parcă nici n-ar fi fost ! Ce ne mai gândeam noi la ce-o să facem și ce-o să dregem, ce mai căutam noi cele mai tari retete culinare, de aperitive festive, de fripturi, de torturi,  și acum... gata ! ...

Ba nu e chiar gata ! Păi nu vine Sfântul Ion ? Cine nu are în familie sau printre prieteni, măcar un Ion sau o Ioana, un Jean sau o Jenica ?! Mai vine o petrecere, deci ! Trece și asta ? Vine alta ! Noi să fim sănătoși !
sandviciuri-8
Sandviciuri - 8

*
sandviciuri-9
Sandviciuri - 9

*
sandviciuri-10
Sandviciuri - 10

*
sandviciuri-7
Sandviciuri - 7

*
După cum se vede, materialele necesare pentru aceste sandviciuri nici nu sunt deosebite, asamblarea și aranjamentul fac totul. E nevoie tot de : pâine, mezeluri (șuncă presată sau mușchi file ori parizer de pui, salam uscat) și cașcaval, măsline negre și măsline verzi, morcovi și roșii, castraveți și ridichi, salată verde și salată roșie, mărar și pătrunjel verde, boabe de porumb din conservă  precum și nelipsitele sticksuri, pentru fixarea componentelor. Firește, imaginația voastră poate contribui cu orice îmbunătățiri.

* * *

O bucătărie bună și un vin bun fac Raiul pe Pământ !

Ai putea să mai încerci:

2 comentarii:

Vizitele voastre mă bucură, părerile voastre mă interesează. Vă mulțumesc !