2014-02-25

OCHIURI ITALIENE

Rețete culinare pe înțeles.

Aperitive-Gustări.


ochiuri italiene

• 2 felii de paine grosute  • 2 oua  • 2 felii de cascaval sau branza  • sare, boia dulce, piper   ulei  • 2 felii de rosii • cateva fasii de ardei - optional
  • Se face cate un orificiu sau doua in fiecare felie de paine ( in functie de marimea feliei de paine), cam cat un galbenus de ou. Se incinge uleiul, se pun feliile de paine si, eventual, feliile de rosii si ardei.
  • Se pune cate un ou in fiecare orificiu, se lasa sa se prajeasca, se intoarce cu grija sa nu se sparga galbenusul. Se mai lasa 1 minut, apoi se ia cu paleta si se aseaza pe farfurie, peste felia de cascaval.
  • Se presara sare si piper, apoi ori se pune cate o  felie de rosie si fasii de ardei, ori se presara si putina boia de ardei dulce.
  • La aceste ochiuri italiene se poate bea un pahar cu bere sau un paharel de vin alb.

O bucătărie bună și un vin bun fac Raiul pe Pământ !


Ai putea să mai încerci și alte rețete culinare de aperitive - gustări:

2 comentarii:

  1. Am mancat la cineva,nu spui cine,persoana importanta, becher(ul,a) ,fooaarte bune ! Mai venim !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Poftiți, poftiți ! Mă bucur că v-a plăcut !

      Ștergere

Vizitele voastre mă bucură, părerile voastre mă interesează. Vă mulțumesc !