2014-03-13

Ficăței de pui în vin

Rețete culinare pe înțeles

Rețete cu pui

ficatei-de-pui-in-vin
Ficăței de pui în vin
• 500 g ficăţei de pui  • 2 pahare cu vin roşu  • 1 linguriţă cu zahăr tos  • sare şi 4-5 boabe de piper  • 1 legătură pătrunjel verde  • ulei
  • Ficăţeii se spală şi se usucă în şervet de hârtie absorbant. Se încinge uleiul, de preferinţă în tigaia de teflon cu capac, se presară ficăţeii cu sare şi se prăjesc.
  • Într-un ibric mare se fierbe vinul roşu, cu un pahar cu apă, zahărul, sare şi piperul boabe. După ce începe să fiarbă, se mai lasă 5 minute, apoi se toarnă peste ficăţei, se lasă să fiarbă 10 minute şi se iau de pe foc. Se presară pătrunjelul tocat şi se acoperă.
  • Se servesc cu pireu de cartofi şi un pahar de vin negru.

O bucătărie bună și un vin bun fac Raiul pe Pământ !

Sursa foto
Ați putea să mai încercați și alte rețete cu pui:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vizitele voastre mă bucură, părerile voastre mă interesează. Vă mulțumesc !