2014-03-05

SUPĂ DE CIUPERCI. Rețete culinare pe înțeles

Borșuri. Ciorbe. Supe.
Mâncăruri fără carne
Rețete de post
O bucătărie bună și un vin bun fac Raiul pe Pământ !
supa-de-ciuperci
Supă de ciuperci
 250 g de ciuperci  • 1 morcov   1 radacina de patrunjel   1 telina   1 ceapa   1 legatura de patrunjel verde   sare   ulei
  • Ciupercile, bine spalate, curatate si taiate felii, se fierb intr-un litru de apa sarata.
  • Separat, zarzavaturile si ceapa se fierb si ele intr-un litru de apa, cu ulei si sare. Dupa ce fierb, ceapa se arunca, iar restul se paseaza.
  • Peste zarzavaturile pasate si zeama lor se toarna ciupercile, cu apa in care au fiert. Se adauga frunzele de patrunjel tocate marunt, se acopera si se ia de pe foc.
  • Se poate servi cu pâine prăjită și cubulețe de unt.
Poftă bună la supă de ciuperci !
Sursa foto

Ați putea să mai încercați și alte rețete de borșuri, ciorbe, supe:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vizitele voastre mă bucură, părerile voastre mă interesează. Vă mulțumesc !