2018-05-30

Ingeniozitatea în slujba omuluiDați clic pe ”citește mai departe”, fiindcă abia în filmuleț se află esențialul postării !


Pentru mărirea imaginii, click pe pătrățelul din dreapta jos! Pentru revenire, clic pe tasta ESC, în colțul din stânga sus al tastaturii.

Sursa foto
Sursa video
*
”Miercurea fără cuvinte”, serial de fotografii și filme găzduit de Carmen

Din seria ”Videoclipuri Uimitoare”, ai putea să mai vezi: 

16 comentarii:

 1. :) Ma simt cam cum cred ca se simt acei oameni care râd la un banc desi n-au inteles poanta! :) Sigur, mi-am dat seama cam despre ce e vorba dar nu am inteles, in adevaratul sens al termenului (cand am ce citi e mai simplu). :)
  Am vazut candva un documentar serial despre constructii spectaculoase (pe "Discovery") asa ca-mi cam dau seama ce minuni sunt prezentate in acest videoclip.
  Happy WW, Zina draga!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ...Păi dacă nu ne dă voie să scriem ccuvinte...

   Happy WW, dragă Diana!

   Ștergere
 2. Ce-mi plac subiectele astea! Cred ca majoritatea problemelor au deja solutii, iar unele sunt chiar spectaculoase. E adevarat, cu multa munca si creier utilizat optim!😊
  Happy WW, draga Zina! Multumesc pentru filmulet!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și mie îmi plac, de asta le și pun din când în când. Ne mai scutură imaginația! :))

   Happy WW, dragă Suzana!

   Ștergere
 3. Frumoasă postare !
  O seară plăcută !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt bucuroasă că o apreciezi, dragă prietenă!

   Zi frumoasă!

   Ștergere
 4. Ce interesant... cate lucruri mai construiesc oamenii :).
  Si totusi eu sunt intr-o perioada in care simt tot mai acut nevoia de natura... parca orasele noastre nu mai au deloc spatii verzi. Cel putin la noi s-a construit mai peste tot unde era un deal golas :))))). Si aveam inainte cateva locuri unde puteai evada pe iarba la umbra... si ca sa vezi nu erau nici capuse nici alte traznai. Bine nu erau nici atatea parfumuri si fumuri (lol) dar trecem peste;).

  pupici si happy ww :D!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate. Asta pentru că nu se respectă principiile sistematizării unui oraș european al secolului XXI... și nici cele ale igienizării unui oraș. Caracatița intereselor personale și de grup crește exponențial, în dauna intereselor bietului cetățean.

   Numai bine, Rux!

   Ștergere
 5. Ingenios tare! Şi cred că tehnologia asta, tehnica sau cum să îi spun, ar putea fi aplicată fără costuri extrem de mari. Numai că pentru asta e nevoie de voinţă...

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte interesant! Pe aici nu există oare și un pic de „caracatiță”? Dacă nu, să le dăm noi ceva lecții! Merci, Zina, o zi faină!

  RăspundețiȘtergere
 7. Frumoasă și interesantă postare! Câte minunății au ajuns să construiască oamenii, mai ales în acest mileniu. Dezvoltarea exponențială a tehnologiei a dus la depășirea multor limite, iar oamenii fac cu adevărat „minuni”. Filmulețul acesta prezintă doar câteva. Și câte altele mai sunt!
  Mai așteptăm și alte filme ca acesta, doamna Zina. Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu filme mai am. Dacă există interes, o sa mai pun aici. :)
   Numai bine, Alex!

   Ștergere

Vizitele voastre mă bucură, părerile voastre mă interesează. Vă mulțumesc !