2014-10-07


8 comentarii:

  1. Carnita e cea mai buna leguma. Buuun!!! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de frumos ilustrat... citind acest pasaj, parca am si simtit mirosul fripturii si al frigaruilor... Nu este de mirare ca multi scenografi au dorit sa transuna romanul in filme, imaginile se contureaza de la sine si in cele mai mici amanunte!
    Dar ce trist, pentru ca de pe vremea lui Robin Hood si pana astazi, oamenii nu au evoluat deloc, inca si azi bogatii mananca de le pleznesc falcile pe cand saracilor li se lipesc burtile de spate! Atunci ca si acum, soarta de a fi caine la o casa avuta este mai buna decat a unui copilas nascut in Africa sau India...

    O zi frumoasa sa ai, draga Zina! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un roman scris cu har, inspirat de faptele unor personaje care, se pare, au existat aievea, așa cum au existat și există până astăzi locurile prin care au trăit, pădurie prin care au hălăduit.
      În ceea ce privește atiudinea lor, se pare că oamenii nu sunt capabili să evolueze, oricât ar încerca să ascundă acest defect și să mimeze schimbarea...

      Ștergere
  3. Am citit mai multe carti despre haiducul Robin Hood , dupa cum am reusit sa vad si toate ecranizarile realizate.Cel mai mult mi-a placut "Robin Hood " cu Russell Crowe si Cate Blanchett.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt asa amatoare de carne! Dar mai mananc cateodata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, pentru ”câteodată” ăla sunt aici pe blog niște rețete grozave ! :))

      Ștergere

Vizitele voastre mă bucură, părerile voastre mă interesează. Vă mulțumesc !